Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 29.07.2021

Нафта дорожчає на даних Міненерго США про зниження запасів

Ціни на нафту підвищуються у четвер, 29 липня, на даних Міненерго США про зниження запасів.

Як передає Укрінформ, про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

Вартість вересневих ф’ючерсів на Brent на лондонській біржі ICE Futures становить $75 за барель, що на $0,26 (0,35%) вище за ціну на закриття попередньої сесії.

Ціна ф’ючерсів на WTI на вересень на електронних торгах нью-йоркської товарної біржі NYMEX зросла на $0,28 (0,39%) – до $72,67 барель. Попередні торги за еталонами завершилися на рівні $74,74 і $72,39 відповідно.

Запаси нафти в США минулого тижня скоротилися на 4,1 млн барелів, до мінімального рівня з січня 2020 року, бензину – на 2,3 млн бар., дистилятів – на 3,1 млн бар. Експерти в середньому очікували зниження запасів нафти на 2,5 млн бар., бензину – на 1,3 млн бар., дистилятів – на 1,6 млн бар.

Резерви у Кушингу, де зберігається нафта, що торгується на Nymex , зменшилися за тиждень на 1,3 млн бар.

Скорочення запасів нафти, бензину та дистилятів у США показує, що попит на енергоносії в країні залишається високим, незважаючи на зростання захворюваності на COVID-19, що відновилося.

«Нафтовий ринок, ймовірно, залишатиметься в підвішеному стані деякий час. Невизначеність щодо картини попиту зберігається, оскільки захворюваність на COVID-19 у світі продовжує зростати», – зазначає аналітик ING Groep у Сінгапурі Уоррен Паттерсон.

ukrinform.ua