Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 21.09.2022

Нафта повільно дорожчає після зниження до двотижневих мінімумів

Ціни на нафту повільно підвищуються у середу, 21 вересня, після зниження до двотижневих мінімумів напередодні, викликаного зміцненням долара в очікуванні низки засідань центробанків.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє enkorr.

Листопадові ф’ючерси на Brent здорожчали на лондонській біржі ICE Futures на $0,22 (0,24%), до $90,84 за барель. У вівторок Brent здешевшала на $1,38 (1,5%), до $90,62 за барель.

Листопадові ф’ючерси на WTI піднялися в ціні на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) на $0,15 (0,18%), до $84,09 за барель. За попередню сесію контракт здешевшав на $1,42 (1,7%), до $83,94 за барель.

«Сильний долар, зростаюча прибутковість облігацій і побоювання з приводу попиту на тлі уповільнення світової економіки знову тиснуть на ціни на нафту. Ринок чекає на підвищення ставок цього тижня з боку Федрезерву, Банку Англії й Швейцарського національного банку», – зазначив старший ринковий аналітик CMC Markets UK Майкл Х’юсон.

Засідання Федрезерву завершиться в середу ввечері, й аналітики загалом вважають, що за його підсумками ключову процентну ставку в Сполучених Штатах буде підвищено щонайменше на 75 базисних пунктів.

У вівторок дані Американського інституту нафти (API) вказали на те, що запаси нафти в США минулого тижня збільшилися на 1 млн барелів після зростання на 6 млн барелів тижнем раніше. Офіційний звіт про запаси від Міненерго США буде оприлюднено пізніше у середу.

 

 

www.ukrinform.ua