Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 23.03.2021

NEOBANK запускає перший в Україні цифровий банк для бізнесу, де користувачі впливатимуть на розробку

Concord Fintech Solutions спільно з фінтех-компанією NEO.PRO анонсували запуск бета-версії цифрового банку – NEOBANK для бізнесу.

Про це пише Інтерфакс Україна.

Зазначається, що NEOBANK – флагманський проєкт фінтех-екосистеми Concord Fintech Solutions. До процесу створення залучили безпосередніх користувачів.

Як долучитися?

Першими відкрити рахунок і протестувати новий продукт зможуть підприємці, які подадуть заявки та будуть прийняті до Сustomer Board.

Подати заявку на участь у Customer Board підприємці можуть, заповнивши просту анкету за посиланням.

До 12 квітня команда NEOBANK для бізнесу прийматиме заявки на участь у Сustomer Board. Головна вимога для претендентів – бути зареєстрованим підприємцем. При цьому склад Customer Board буде формуватися так, щоб забезпечити представленість інтересів максимально широкого кола підприємців як за профілем діяльності, так і географічно.

До 12 травня учасникам потрібно буде віддалено відкрити бізнес-рахунок через додаток або десктоп-версію NEOBANK для бізнесу та почати користуватися продуктом. Вносити свої пропозиції та зауваження можна буде в закритій групі на Facebook.

Для всіх учасників ради клієнтів, які відкриють рахунок до 12 травня, на постійній основі буде діяти спеціальний тариф без абонплати.

Яка мета?

«Наше завдання в тому, щоб до Сustomer Board підключилися активні підприємці, які готові ділитися своїм досвідом і хочуть впливати на функціональність і зручність банку, у якому обслуговують свої бізнес-рахунки. Ми відкриті до будь-якого конструктивного фідбеку: критики, пропозицій, побажань – усе вітається. Цінні ідеї візьмемо в опрацювання та реалізуємо. У майбутньому також будемо радитися з учасниками ради клієнтів під час запуску нових продуктів та інтеграції з сервісами для бізнесу», – розповіла СЕО фінтех-компанії NEO.PRO Маргарита Побілець.

Коли відбудеться запуск?

Запуск бета-версії NEOBANK для бізнесу заплановано на 12 квітня, рада клієнтів почне працювати, щойно вона буде остаточно сформована. Повномасштабний запуск першого в Україні цифрового банку для компаній і ФОП заплановано на літо 2021 року.

Партнером NEOBANK для бізнесу виступає міжнародна глобальна компанія платіжних технологій Visa, яка підтримує інноваційні рішення у сфері фінтех.

Довідка

NEOBANK для бізнесу – це цифровий банк для компаній і ФОП, який пропонує максимально дистанційне обслуговування. Працює на ліцензії ConcordBank. Розробляється на базі фінтех-екосистеми Concord Fintech Solutions у партнерстві з фінтех-компанією NEO.PRO, креативним агентством Banda та компанією Alty. Також у банку є продукт для фізичних осіб – NEOBANK для всіх.

Головне фото: fintechbaltic.com.