Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 04.04.2022

Одеський припортовий завод повністю законсервували – мер міста

Через воєнний стан потужності Одеського припортового заводу потужності повністю законсервовані, а працівники підприємства відправлені у безстрокову відпустку.

Про це у Телеграмі повідомив міський голова міста Южне Володимир Новацький, передає Укрінформ.

«Одеський припортовий завод і міський спортивний комплекс «Олімп» зараз потрапили під консервацію. Працівники заводу та спорткомплексу «Олімп» відправлені у відпустки безстрокові», – зазначив мер Южного, на території якого розташований припортовий завод.

За його словами, наразі мерія готується до передачі спорткомплексу «Олімп» у власність міської територіальної громади.

«Є вже відповідна постанова Кабміну, Фонду держмайна і рішення сесії Южненської міськради про передачу і прийом спорткомплексу в муніципальну власність. Триває погодження усіх процедур передачі «Олімпу» з керівництвом припортового заводу», – додав Новацький.

Як повідомлялося, 24 лютого мер Южного закликав жителів виїхати за межі міста, побоюючись, що війська рф спровокують техногенну катастрофу, завдавши ракетного удару по припортовому заводу. У сховищах заводу наявний аміак.

Новацький також уточнив, що через «дуже складну ситуацію в місті» керівництву мерії доведеться перейти в інше приміщення, звідки буде організовувати роботу міських служб.

Вдосвіта 3 квітня ворог здійснив ракетну атаку на Одесу та Миколаїв, частину ворожих ракет збито силами ППО. Зазнали уражень об’єкти критичної інфраструктури в Одесі, а також пошкоджені багатоповерхівки і приватні будинки.

За словами мера Одеси Геннадія Труханова, працівники комунальних служб надають допомогу жителям міста, житло яких пошкоджене внаслідок вибухів. Жертв внаслідок ракетних обстрілів немає.

 

www.ukrinform.ua