Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 28.06.2023

Олександр Кубраков: утворено Комісію для перевірки стану мостів в Україні

На виконання рішення Ради національної безпеки та оборони від 23 червня 2023 року уряд утворив Комісію для перевірки стану мостів в Україні. Її очолив Віце-прем’єр-міністр з відновлення України — Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков.
Завдання комісії — перевірити транспортно-експлуатаційний стан автомобільних мостів на дорогах загального користування та залізничних мостових споруд. Перелік пріоритетних для перевірки мостів визначатиметься Комісією.
«Підтримка мостів у належному стані – в першу чергу, питання базової безпеки людей, які ними пересуваються.
У період військового стану мости стали важливим елементом обороноздатності країни, а також шляхами для гуманітарної евакуації та експортної логістики.
Наша задача зараз – зʼясувати реальний технічний стан споруд. Після цього спільно з балансоутримувачами (міськими та обласними адміністраціями) визначити шляхи вирішення проблем. Вважаю, що безпека та обороноздатність мають бути топ-пріоритетом для влади будь-якого рівня», — зазначив Олександр Кубраков.
До складу комісії увійдуть представники Міністерства відновлення, Міністерства оборони, Міністерства внутрішніх справ, Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, Агентства відновлення, Укртрансбезпеки, Державної інспекції архітектури та містобудування, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, обласних та Київської міської військових адміністрацій.
mtu.gov.ua