Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 26.01.2021

ООН запускає програму надання Україні допомоги у фінансуванні роботи з досягнення Цілей сталого розвитку

Система розвитку ООН в Україні запустила ще одну флагманську ініціативу задля посилення архітектури фінансування Цілей сталого розвитку (ЦСР) в Україні на національному і регіональному рівнях.

Про це повідомляється в прессрелізі організації, пише ШоТам.

Як зазначається, ініціатива допоможе Уряду покращити стратегічне планування і бюджетування на національному і місцевому рівні, знайти нові джерела фінансування і більш ефективно використовувати ресурс.

В рамках Спільної програми ООН з фінансування ЦСР в Україні будуть розроблені нові рішення з залучення державного і приватного фінансування, а також забезпечено більш ефективне використання наявних ресурсів відповідно до пріоритетів, визначених Урядом України. Спільна програма, в рамках якої буде надано фінансування в розмірі майже 1 млн дол. США, і яка триватиме до липня 2022 року, передбачає тісну співпрацю з Офісом Віце-прем’єр-міністра України, Секретаріатом Кабінету Міністрів і профільними міністерствами з метою оптимізації розподілу ресурсів і знайдення нових джерел фінансування.

Постійна представниця ПРООН в Україні Дафіна Ґерчева заявила, що ПРООН відіграватиме роль технічного керівника нової ініціативи, співпрацюючи з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ), Всесвітньою організацією охорони здоров’я (ВООЗ) та Європейською економічною комісією ООН.

«Ця нова і цікава спільна програма використовує порівняльні переваги міжвідомчого підходу під загальним керівництвом Офісу Координаторки ООН в Україні.