Опубліковано 27.02.2019

ОПРИБУТКУВАННЯ ГОТІВКИ ЗА НОВИМИ ПРАВИЛАМИ: як не припуститися помилок

Журнал БухгалтеріяUA запрошує на 3-хгодинний вебінар-практикум «ОПРИБУТКУВАННЯ ГОТІВКИ ЗА НОВИМИ ПРАВИЛАМИ: як не припуститися помилок» від одного з провідних експертів журналу БухгалтеріяUA – Тетяни Сушальскої, який відбудеться 12 березня (14:00-17.00).
Реєструйтесь та отримуйте масу корисної інформації!

Програма вебінару

1. На практичних прикладах вивчаємо правила оприбуткування готівки у таких суб’єктів
господарювання:
 підприємств сфери торгівлі, ресторанного господарства та послуг, які мають відокремлені
підрозділи, де ведуть касові книги;
 підприємств сфери торгівлі, ресторанного господарства та послуг, які мають відокремлені
підрозділи, де не ведуть касових книг;
 виробничих підприємств, що реалізовують продукцію власного виробництва кінцевим
споживачам за готівковий розрахунок;
 підприємців на загальній системі оподаткування;
 підприємців – платників єдиного податку.
2. Визначення «відокремлені підрозділи» змінилося: чому це мають знати усі юридичні особи.
3. Як вплине зміна визначення «відокремлені підрозділи» на розрахунок їх ліміту каси.
4. Як скласти оптимальний порядок оприбуткування готівки на підприємстві.
Відповіді на запитання учасників вебінару.

Вартість вебінару:

– для передплатників – 552,00 грн. (з ПДВ)
– для непередплатників – 696,00 грн. (з ПДВ)
У вартість входить: информаційно-консультаційне обслуговування, можливість задати питання лектору, відеозапис вебінару.

Деталі на сайті: https://buh-ua.com.ua/uk/event/91/.

(044) 206-69-91, (044) 206-69-90, (050) 670-77-31, (067) 528-92-55

Поставити запитання