Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 15.08.2023

ОПЗ готовий розпочати роботу, – голова правління

АТ «Одеський припортовий завод» підготувало виробничі потужності до пускових операцій

Про це в коментарі УНН повідомив голова правління акціонерного товариства Володимир Дрібноход.

АТ «ОПЗ» з 18 вересня 2021 року перебуває у стані простою, подальший простій, за словами голови правління, призведе до невідворотних процесів руйнації обладнання.

«На 1 серпня на підприємстві провели всі необхідні ремонтно-ревізійні роботи й нині виробничі потужності АТ «ОПЗ» перебувають у стані готовності до пускових операцій», – підкреслив голова правління підприємства.

Для забезпечення заводу основною сировиною уклали договір з ТОВ «Компанія Агроторггруп» на постачання аміаку рідкого технічного та карбаміду. Також відбулися переговори, за результатами яких досягнули згоди з контрагентами щодо постачання природного газу та електроенергії.

«Все це за найнижчими цінами, враховуючи ринкову кон’юнктуру на цей час. Усі дії були узгоджені з Фондом державного майна як основним акціонером підприємства від імені держави та наглядовою радою АТ «ОПЗ»», – підкреслив очільник ОПЗ.

Він додав, що з урахуванням ситуації в країні наглядовою радою, правлінням, керівниками підрозділів та профспілковим комітетом АТ «ОПЗ» були обговорені можливі додаткові ризики щодо запуску основних виробничих потужностей у період військового стану в Україні.

 

uaprom.info