Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 10.06.2020

Перший підприємець отримав рефінанасування кредиту під 0%

В рамках оновленої програми “Доступні кредити 5-7-9%” АТ КБ “ПРИВАТБАНК” рефінансував підприємцю кредит на суму 1,1 мільйона гривень під 0% до кінця березня 2021 року. Банки-партнери продовжують прийом заявок на нові інструменти програми, які були введені Урядом в час дії карантинних заходів з протидії пандемії COVID-19 (рефінансування, обігові, інвестиційні кредити виробникам медичного обладнання). Зокрема, за тиждень попит на позики під такі умови склав майже 390 млн гривень.

“Банки-партнери програми державної підтримки вже опрацьовують заявки від підприємців відповідно до наших антикризових ініціатив. Бізнес отримуватиме нульові позики, збереже свій бізнес та робочі місця українців, а держава сплатить відсотки за цими позиками”,  – коментує Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігор Петрашко.

Також, за перший тиждень літа банки-партнери Державної програми «Доступні кредити 5-7-9%» видали 51 новий кредит на загальну суму в 32,6 млн гривень. Загалом, вже видано 605 кредитів на суму в 381,05  мільйона гривень.

На минулому тижні Фонд підписав угоди про партнерство з двома новими банками – ОТП Банком та Міжнародним Інвестиційним Банком.

Готуються для затвердження Радою Фонду заявки про участь в програмі «Доступні кредити 5-7-9%» від Креді Агріколь Банк та Агропросперіс Банк.

Нагадаємо, що в разі позитивного рішення Ради, загалом учасниками Державної програми «Доступні кредити 5-7-9%» стануть 19 банків, які за розміром чистих активів складають 80% усієї банківської системи України.

Джерело: Мінекономіки.