Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 05.12.2023

Прозорро.Продажі стали фіналістами міжнародної відзнаки IAM Asset Management Excellence Awards 2023 за цифровізацію сфери управління активами

АТ “Прозорро.Продажі” стали фіналістами міжнародної відзнаки IAM Asset Management Excellence Awards 2023 та увійшли у топ-6 найкращих у світі проєктів,  що працюють з цифровізацією сфери управління активами. Організації-фіналісти продемонстрували застосування найкращих принципів та підходів в управлінні активами, адаптовані до трендів цифровізації, а їхні проєкти стали відповіддю на запити бізнесу і споживачів.

Оголошення фіналістів та переможців відбулося у понеділок, 4 грудня 2023 року, під час офіційної церемонії у Лондоні.

IAM Asset Management Excellence Awards вручає Інститут управління активами (The Institute of Asset Management (the IAM), — міжнародна неприбуткова організація, що з 1994 року обʼєднує професіоналів у сфері управління активами. Інститут відзначає проєкти та інноваційні досягнення в управлінні активами в умовах сучасних викликів. За IAM Asset Management Excellence Awards щорічно змагаються проекти у всьому світі, які впроваджують інновації у сфері управління активами в умовах сучасних викликів.

Акціонерне товариство “Прозорро.Продажі”, що адмініструє державну електронну торгову систему, в якій проходять онлайн-аукціони з реалізації публічних активів, вийшло у фінал в категорії Digital Innovation. У фіналі у цій номінації Прозорро.Продажі конкурували за відзнаку з проєктами та компаніями з Іспанії та Великої Британії. Переможцем у цій категорії став проєкт з підвищення ефективності управління активами транспортної адміністрації Transport Scotland.

“Понад сім років тому із запуском державних онлайн-аукціонів в електронній торговій системі Прозорро.Продажі держава почала змінювати підходи та принципи управління публічними активами. За цей час прозорі та відкриті електронні торги стали ефективним інструментом для держави та громад, які вже принесли понад 80 млрд гривень до бюджетів різних рівнів, а також відкрили можливості для бізнесу отримувати ресурси для розвитку, в тому числі й під час воєнного стану. Українське ІТ-рішення — державна електронна торгова система Прозорро.Продажі серед найкращих у світі в категорії Digaital Innovation престижної нагороди IAM Asset Management Excellence Awards. Це свідчення того, що без цифровізації досягати результатів в управлінні активами неможливо”, – зазначила Перший віце-прем’єр-міністр – Міністр економіки України Юлія Свириденко.

“Щороку Інститут управління активами (the IAM) відзначає інноваційні досягнення в управлінні активами в умовах сучасних викликів. Бути серед топ-6 найкращих у світі проєктів для нас, всієї екосистеми Прозорро.Продажі, до якої входять як АТ “Прозорро.Продажі”, так і майданчики, організатори й учасники торгів, — велика відповідальність. В умовах війни ми як ніколи націлені продовжувати роботу над вдосконаленням системи та підвищенням ефективності й прозорості реалізації активами на ще більшій кількості ринків”, – прокоментував СЕО Прозорро.Продажі Сергій Бут.

Нагадаємо, у 2022 році державна  електронна торгова система «Прозорро.Продажі» була відзначена як найкращий публічний сервіс найпрестижнішою премією ООН у сфері публічної служби — UN Public Service Awards. Адміністратор системи АТ «Прозорро.Продажі» гарантує безпечність електронних аукціонів, неможливість втручання в їхній перебіг та рівний доступ кожного учасника до участі у торгах.

 

me.gov.ua