Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 30.06.2020

Привітання Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля з Днем Конституції України

Дорогі співвітчизники!

Від імені українського Уряду, від себе особисто щиро вітаю всіх вас із Днем Конституції – одним із визначальних свят Української держави.

Найдемократичніша, як її назвали у світі, українська Конституція проголосила, що держава обрала власний шлях для розвитку, і визначила: головною у цій державі є людина. Її прагнення, її інтереси, її цінності. І її шлях до свободи.

Чи не найважливіша роль української Конституції – об`єднавча. Документ, який  з`явився на світ у результаті тривалого суспільного діалогу, показав: наші громадяни вміють бути разом, знаходити непрості компроміси, об`єднуватися – заради досягнення спільної мети і спільного державотворчого інтересу.

Наш Основний Закон гарантує захист кожному громадянину. Наполягаючи при цьому на людиноцентричних, гуманістичних цінностях. І як показали останні події вітчизняної політичної історії, громадяни України також готові ставати на захист нашого конституційного ладу, нашої спільної історії і нашого майбутнього.

Наша держава і її громадяни разом обрали для себе головний принцип розвитку – «людина понад усе». І це не просто гасло, це – наш світоглядний вибір. Саме тому, одним із головних пунктів української Конституції є право на гідність. «Людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю», – йдеться у тексті Основного Закону.

Сьогодні, у непростий час, ми здійснюємо важливі реформи, від яких залежатимуть життя і добробут кожного українця: продовжуємо працювати на економічний та політичний розвиток, не забуваючи про соціальну складову. І імпульсом для цих дій служать державотворчі принципи, записані у наш Основний Закон.

З Днем Конституції! Зі святом вас!

Джерело: Урядовий портал.