Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 20.11.2020

Призначено профільного заступника Міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації у Міненерго

Цифрову трансформацію Міністерства енергетики України проводитиме Євген Владіміров.

Мінцифри спільно з іншими міністерствами працює над цифровою трансформацією України. Для цього у центральних органах влади, обласних адміністраціях та інших відомствах ми створюємо відповідальних за діджиталізацію — CDTO.

CDTO — Chief Digital Transformation Officer, профільний заступник міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації. Поступово такі профільні заступники будуть призначені в усіх державних установах. У Міністерстві енергетики за цифрову трансформацію відповідатиме Євген Владіміров.

До цього Євген Владіміров був директором департаменту хмарних технологій та ІКТ послуг Датагруп. Також має досвід управління цифровими та стратегічними ініціативами трансформації державного та комерційного секторів, а також  консалтингу. Був радником Голови Державного космічного агентства України з питань цифрової трансформації та кібербезпеки. Крім того, він є генеральним директором ГО “Міжнародний університет кібербезпеки”.

У Міністерстві Євген Владіміров впроваджуватиме е-послуги, оптимізуватиме інформаційні системи та державні реєстри, визначить, які процеси потребують цифровізації насамперед.

Загалом CDTO працюють над розвитком інформаційних ресурсів, інформаційно-телекомунікаційних систем, електронних реєстрів та їх взаємодії. Також над посиленням кібербезпеки й захисту інформації і впроваджують електронні адміністративні й публічні послуги, зокрема спрощення адміністративних процедур.

Джерело: Урядовий портал.