Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 15.03.2024

Rheinmetall планує відкрити в Україні щонайменше чотири заводи

Німецький виробник зброї Rheinmetall планує створити в Україні щонайменше чотири заводи.

Про це повідомив генеральний директор Rheinmetall Армін Паппергер під час презентації результатів діяльності компанії за 2023 рік, передає Укрінформ із посиланням на The Guardian.

Зазначається, що заводи в Україні будуть виробляти снаряди, військову техніку, порох і зенітну зброю.

«Україна зараз є важливим партнером для нас. Тут ми бачимо потенціал у розмірі 2-3 млрд євро (продажів – ред.) на рік», – сказав Паппергер.

Rheinmetall також планує побудувати завод у Литві, де Німеччина має намір розгорнути військовий підрозділ розміром у бригаду на постійній основі, щоб допомогти убезпечити східний фланг НАТО.

У компанії заявили, що планують нарощувати виробництво артилерійських снарядів, оскільки європейські союзники України намагаються збільшити виробництво, щоб забезпечити Києву більше боєприпасів.

Як повідомляв Укрінформ, минулого року компанія Rheinmetall заснувала своє перше спільне підприємство з українським партнером для обслуговування та ремонту танків в Україні.

У лютому у Мюнхені підписали меморандум про виробництво боєприпасів Rheinmetall в Україні.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що підрозділ спільного з Rheinmetall концерну з виробництва озброєння для українських потреб уже надає ремонтні послуги.

 

www.ukrinform.ua