Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 28.05.2020

Ryanair оприлюднив рекомендації пасажирам під час авіапольоту

Ryanair оприлюднив рекомендації пасажирам під час авіапольоту.

Про це повідомляє Офіційний телеграм-канал авіакомпанії, пише “Четверта студія“.

Перед вильотом
Зареєструйтеся онлайн, завантажте свій посадковий талон і за можливості оберіть послугу «Пріоритетна посадка і 2 одиниці ручної поклажі», щоб узяти речі в салон літака.
Не забудьте перевірити температуру перед поїздкою. Її ще раз можна буде перевірити в аеропорту. Якщо ваша температура занадто висока, вас попросять повернутися додому.
Носіть маску на обличчі в будь-який час перебування в аеропорту та літаку.

В аеропорту
Якщо ви реєструєте багаж, скористайтеся нашим кіоском самообслуговування та здайте свою сумку на стійці реєстрації багажу.
За можливості скористайтеся послугою Fast Track, щоб якомога скоротити час очікування в пунктах контролю.
Обов’язково використовуйте засоби для дезінфекції рук або мийте їх під час перебування в аеропорту і, де можливо, дотримуйтесь певної відстані від інших пасажирів.

Під час посадки в літак
Уникайте скупчення біля виходу на посадку, оскільки пасажири із пріоритетною посадку зайдуть у літак першими. На сходах у літак або телетрапах не повинні створюватися натовпи.
Відкрийте паспорт і проскануйте свій посадковий талон, щоб обмежити контакт з іншими особами.
Завжди залишайтеся в масці для обличчя. Екіпаж літака також носитиме маски для обличчя.

У літаку
Усі наші літаки щоденно професійно прибираються та дезінфікуються, цього вистачає на понад 24 години.
Наші літаки оснащено найсучаснішими системами фільтрації повітря, які працюють за шпитальними стандартами.
Ми пропонуватимемо обмежене обслуговування на борту, що зводиться до загорнутих закусок та напоїв і безготівкових розрахунків. Створювати черги біля туалетних кімнат заборонено.

Після прибуття
Залишайтеся в масці для обличчя до виходу з терміналу аеропорту. Намагайтеся підтримувати відстань від інших, прямуючи терміналом або біля багажної каруселі, якщо ви забираєте багаж.