Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 04.08.2022

Сінгапур відкрив для України ринок кормів для домашніх тварин

Українські виробники кормів для домашніх тварин 3 серпня отримали нові можливості для експорту до Сінгапуру.

Про це повідомляє пресслужба МЗС.

«Відповідний сертифікат здоров’я на експорт був погоджений компетентними органами обох країн», – поінформували у зовнішньополітичному відомстві.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, коментуючи це рішення, зазначив, що ринок кормів Сінгапуру, який відтепер став доступним для українських виробників, імпортує щороку товарів на понад 170 млн дол. США.

«Відкриття нових ринків сприяє розвитку національної промисловості, стимулює створення нових робочих місць, а отже – робить нас сильнішими», – зазначив очільник МЗС.

Ознайомитися з формою сертифіката можна на офіційному веб-порталі Держпродспоживслужби у розділі «Міжнародне співробітництво», рубрика «Сертифікати на експорт з України».

Міністерство закордонних справ України та Держпродспоживслужба спільно працюють над відкриттям нових ринків для українського експорту, надаючи підтримку виробникам та усуваючи технічні перешкоди в торгівлі, а також забезпечуючи державні гарантії щодо дотримання вимог країн-партнерів.

Рада експортерів та інвесторів при МЗС України (РЕІ) – майданчик, на якому МЗС акумулює інформацію про інвестиційні та торговельні можливості з усього світу, а також сприяє налагодженню ділових контактів між українськими експортерами та імпортерами за кордоном.

 

www.ukrinform.ua