Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 05.01.2021

Стали відомі терміни відкриття першого магазину IKEA в Києві

Перший офлайн-магазин шведської меблевої компанії IKEA в київському ТРЦ Blockbuster Mall відкриється у 2021 році.

Як пише ШоТам, про це повідомляється на сайті консалтингової компанії NAI Ukraine.

«Найочікуваніше відкриття офлайн-магазину IKEA заплановане у Blockbuster Mall вже на початок 2021 року», — зазначили в компанії.

Як повідомило НВ Бізнес джерело на ринку, магазин IKEA планується відкрити після локдауну.

Тим часом у Києві відкрився вже третій пункт видачі товарів, які можна замовити на сайті компанії: у ТРЦ Lavina Mall, у ТЦ Auchan Rive Gauche і в Metro.

Окрім цього, у NAI Ukraine розповіли, що вже підписана друга угода про відкриття магазину IKEA в столиці України – у ТРЦ Ocean Mall.

Раніше повідомлялося, що в IKEA розглядають дві дати відкриття магазину в Blockbuster Mall — в кінці грудня і на початку 2021 року. При цьому сам магазин вже повністю готовий до відкриття — завершені оздоблювальні роботи та розставлені меблі.

Згідно з рішенням уряду, карантин в Україні посилять з 8 січня по 24 січня. В період дії жорсткого карантину буде заборонена робота кафе, ресторанів і барів (крім доставки і на винос), магазинів непродовольчих товарів, кінотеатрів, фітнес-клубів, спортзалів, театрів і ТРЦ.

Нагадаємо, що меблевий гігант планував відкрити свій перший магазин в Києві в жовтні-листопаді цього року. Проте з 14 листопада по 2 грудня в Україні діяв карантин вихідного дня. У цей період робота торгових центрів і непродовольчих магазинів, а також закладів громадського харчування, кінотеатрів і фітнес-центрів була дозволена тільки в будні дні.

Що це за компанія?

IKEA була створена в Швеції в 1943 році. Власниками IKEA Group є INGKA Holding B.V. і підконтрольні йому структури. IKEA Group є найбільшим в світі рітейлером товарів для будинку з 355 магазинами в 29 країнах світу.

IKEA Group пропонує ретельно спроєктовані, функціональні і доступні товари для дому за низькими цінами, що робить їх доступними для максимально можливої ​​кількості людей.