Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 24.12.2021

Стефанчук підписав закон про локалізацію

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук підписав закон “Про внесення змін до Закону України “Про публічні закупівлі” щодо створення передумов для сталого розвитку та модернізації вітчизняної промисловості” (№3739).

Про це спікер парламенту повідомив у Фейсбуці, інформує Укрінформ.

“Відкриваємо нову сторінку історії української економіки, де національне виробництво є одним з основних пріоритетів державної політики! Щойно підписав закон про локалізацію. Його ухвалення вже не перший рік чекали сотні українських підприємств”, – зазначив Стефанчук.

За його словами, документ, зокрема, передбачає, що державні кошти витрачатимуться на замовлення продукції в українських, а не закордонних підприємств.

Голова ВР підкреслив, що ухвалення закону свідчить про те, що України нарешті бореться за свої права на власний ринок, особисті інтереси та вітчизняних виробників. Він також висловив переконання, що реалізація законодавчого акту сприятиме створенню нових робочих місць, що своєю чергою допоможе зберегти українських фахівців в Україні. “Радію, що активна боротьба за українську економіку продовжується. Локалізації бути!”, – додав спікер.

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада ухвалила закон “Про внесення змін до Закону України “Про публічні закупівлі” щодо створення передумов для сталого розвитку та модернізації вітчизняної промисловості” (№3739) 16 грудня 2021 року.

 

www.ukrinform.ua