Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 01.07.2021

Ціни на нафту ростуть перед зустріччю ОПЕК+

Ф’ючерси на нафту марки Brent з постачанням у вересні у четвер зранку під час торгів зросли в ціні до 75,13 долара за барель, передає УНН з посиланням на дані торгів.

За даними Bloomberg станом на 8:29, вартість ф’ючерсів на нафту марки Brent піднялася на 0,49%.

При цьому ціна серпневих ф’ючерсів на нафту марки WTI зросла до 73,57 долара за барель, додавши 0,14%.

Ціни на нафту виросли в четвер, чому сприяло зниження запасів у США, і на тлі того, як інвестори чекають рішення ключових виробників про те, чи збережуть вони скорочення поставок або послаблять їх у другій половині року, пише Reuters.

Ціна на нафту WTI виросла більш ніж на 10% в червні, у той час як нафта марки Brent додала понад 8%, досягнувши максимуму з 2018 року, оскільки побільшало подорожей улітку і все більше людей пройшли вакцинацію.

Аналітики прогнозували більший глобальний дефіцит пропозиції в другому півріччі, оскільки Організація країн-експортерів нафти і їх союзники, відомі як ОПЕК+, продовжували практику скороченого видобутку при зростанні попиту.

ОПЕК+ послабила скорочення поставок в період з травня по липень на 2,1 мільйона барелів на добу і зустрінеться в четвер, щоб вирішити, чи залишити видобуток без змін, чи збільшити видобуток, можливо, більш ніж на 1 мільйон барелів на добу або на більш скромні 0,5 мільйона барелів на добу в серпні. Очікується, що група також обговорить питання про продовження угоди зі скорочення пропозиції після квітня 2022 року.

 

www.unn.com.ua