Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 27.07.2021

Ціни на нафту зросли на тлі обмеженої пропозиції

Ціни на нафту виросли у вівторок, 27 липня, на тлі обмеженої пропозиції сировини, а також інвестори сподіваються, що розширення кампанії вакцинацій допоможе компенсувати негативний вплив на попит зростання кількості нових випадків COVID-19.

Як передає Укрінформ, про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

Вартість вересневих ф’ючерсів на Brent на лондонській біржі ICE Futures становить $74,81 за барель, що на $0,31 (0,42%) вище за ціну на час закриття попередньої сесії.

Ціна ф’ючерсів на WTI на вересень на електронних торгах нью-йоркської товарної біржі NYMEX виросла на $0,21 (0,29%) – до $72,12 барель. Попередні торги за еталонами завершилися на рівні $74,5 та $71,91 відповідно.

Ціни на нафту виросли незважаючи на попередження Сполучених Штатів про небажаність поїздок до Іспанії та Португалії через складну ситуацію з COVID-19. Крім того, представник Білого дому повідомив, що більш широкі обмеження на поїздки не будуть скасовані через дуже заразний варіант Delta та зростання внутрішніх інфекцій.

Водночас, Велика Ббританія в понеділок повідомила про найнижчу добову кількість нових випадків COVID-19 із 4 липня, припускаючи, що недавній сплеск інфекцій подолав свій пік.

Аналітики, які відстежують дані про мобільність, як і раніше впевнені в попиті на пальне, розраховуючи на вакцинацію, яка допоможе захиститися від нових суворих обмежень.

Очікується, що світові нафтові ринки залишаться в дефіциті, незважаючи на рішення Організації країн-експортерів нафти та її союзників збільшити видобуток до кінця року.

Аналітики ANZ Research заявили, що «надійні дані про дорожній рух у більшості основних регіонів показують, що зростання інфекцій має мінімальний вплив.

ukrinform.ua