Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 31.01.2020

У 19 разів зросла ціна оренди на першому аукціоні лотів в аеропорту «Бориспіль»

Перший аукціон на право оренди державного майна в аеропорту «Бориспіль» завершено успішно. Про це повідомив Міністр інфраструктури України сьогодні, 30 січня 2020 року, коментуючи результати конкурсу з елементами аукціону щодо оренди приміщення у терміналі F міжнародного аеропорту «Бориспіль».

«За приміщення площею 191 кв. м, яке знаходиться в митній зоні терміналу F, розгорнулася справжня конкурентна боротьба. 12 учасників затято змагалися у чесному та відкритому конкурсі. Виграли – аеропорт і держава, як і має бути. Стартова орендна плата була 243 тис. 702 грн. А за результатами конкурсу вона становила 4 млн 678 тис. грн на місяць. Результат перевершив очікування у 19 разів! Чекаємо наступних аукціонів і нових учасників. Нашою метою є проведення прозорих і справжніх конкурсів на оренду майна з багатьма учасниками. Так, держава отримає найкращі умови, а пасажири – найкращий сервіс», – заявив Владислав Криклій.

Очільник Міністерства підкреслив, що запроваджувані нові умови конкурсів на оренду державного та комунального майна відкривають вікно можливостей для малого та середнього бізнесу і сприяють розвитку кращого та доступного сервісу в аеропортах і вокзалах: «Наш новий підхід – чим більше лотів та учасників конкурсу на оренду на об’єктах інфраструктури, тим кращою буде пропозиція від бізнесу державі. Принцип простий і зрозумілий – створити рівні та прозорі умови абсолютно для всіх, щоб зайшли найкращі і дали людям найкращі сервіси», – наголосив Міністр інфраструктури України.

Джерело: Урядовий портал.