Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 19.08.2020

У Києві запустили новий сервіс повернення авто зі штрафмайданчика

В українській столиці тепер забрати авто зі штрафмайданчика можна за кілька хвилин, адже в Києві запрацював новий сервіс.

Про це повідомили у пресслужбі КМДА, пише ШОТАМ.

Зазначається, що разом із Нацполіцією, Kyiv Smart City та Департаментом транспортної інфраструктури розробили та впровадили сервіс, що дозволить економити час водіїв та зменшить черги у пунктах видачі на 25-30%.

Як скористатися сервісом?

Щоб скористатися сервісом, потрібно ввести дані автомобіля у додатку Kyiv Smart City.

На основі цієї інформації буде створена електронна заява на повернення авто.

Водієві достатньо роздрукувати заяву і прямувати одразу на штрафмайданчик до представника поліції, який там же відсканує заяву та видасть автомобіль.

Також на численні прохання водіїв збільшили час роботи штрафмайданчиків у суботу – з 09:00 до 17:00.

Наголошується, що цей сервіс вкрай затребуваний.

Як скористатися сервісом у додатку Kyiv Smart City

Щоб скористатися новим сервісом у додатку Kyiv Smart City перейдіть до вкладки «Міські сервіси» – «Сервіси водія» – «Евакуація» і введіть номер автомобіля.

Там же можна переглянути подробиці евакуації, доказову базу з фотоматеріалами. Після того, як буде надана вся необхідна інформація, створюється електронна заява.

Якщо дані внесені до 18:00, вона буде підтверджена того ж дня. Якщо після 18:00 – наступного дня, про що водій отримає сповіщення.

Далі достатньо роздрукувати заяву, підписати її та прямувати одразу на штрафмайданчик. Показати документ працівнику поліції та отримати своє авто за кілька хвилин.