Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 12.05.2020

У мережі запустили флешмоб «купуй Черкаське»

Щоб підтримати місцевих виробників, у мережі запустили флешмоб #купуйЧеркаське.

Про це пише #ШОТАМ із посиланням Черкаську школу підприємництва SMRNK у Facebook.

Як взяти участь?

1. Залишайтесь вдома і бережіть здоров’я.

2. Натискайте на хештег і знаходьте місцеві бізнеси, які й далі працюють для вас. Замовляйте собі і своїм рідним те, що давно хотіли. Може це будуть солодощі, піца, іграшка дитині чи що завгодно! Це найкраще, що ви можете зробити для підтримки малих підприємців Черкас.

3. А ще ви можете розказати усім Черкасам, кого з місцевих виробників чи надавачів послуг ви рекомендуєте. Для цього на своїй сторінці діліться враженнями від покупки і контактами класних черкаських бізнесів.
Додавайте хештег #купуйЧеркаське і вашу рекомендацію побачать усі, хто знає про флешмоб.

4. Якщо ви самі є виробником класного продукту або надаєте послуги в Черкасах – публікуйте на своїй сторінці коротке оголошення зі своєю пропозицією, давайте посилання на свій бізнес і ставте хештег #купуйЧеркаське, за яким усі черкащани можуть знаходити ваші товари та відкрити для себе новий прекрасний світ черкаських малих та середніх підприємств.

Черкаські виробники

А ми почнемо з першого короткого переліку Черкаських малих і милих бізнесів, яких ви можете підтримати своїм замовленням:

  • ПП Молочна квітка – крафтові сири з найкращих Українських сироварень і смачна випічка до Пасхи.
  • Мотрійка – розвиваючі іграшки для вашої дитини власного виробництва.
  • Toda.home – побутову техніку та товари для дому.
  • Олександра Дікая – курси зі створення ілюстрацій, системи планування; вебінари про пошук свого стилю, предметній зйомці для Instagram і ще дуже багато чого цікавого.

Організатори також закликають залишати в коментарях улюблених місцевих підприємців.

Нагадаємо, українців запрошують на тренінги «Розпочни свій бізнес».