Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 25.06.2020

У відділеннях Нової пошти відтепер можна отримати міжнародні грошові перекази RIA

Про це пише пресслужба «Нової пошти».

Компанія Пост Фінанс, що входить до групи компаній Нова пошта, з червня запустила послугу отримання міжнародних грошових переказів у відділеннях Нової пошти. Перекази будуть здійснюватися через одну з найбільших міжнародних платіжних систем RIA. Для того, щоб отримати грошовий переказ RIA потрібно звернутися у пункти надання фінансованих послуг компанії Пост Фінанс, які знаходяться у відділеннях Нової пошти, повідомити оператору номер переказу та пред’явити паспорт.

«За даними Національного банку України сьогодні понад $5 млрд на рік ввозиться в Україну через неофіційні канали – потягами та автобусами тощо, що становить близько 50% усього трафіку міжнародних переказів в Україну на користь фізичних осіб. Наша мета – дати можливість українцям за кордоном швидко та безпечно переказувати гроші близьким та рідним, які отримають їх у відділеннях Нової пошти. Адже відділення є зараз навіть в невеликих містечках та селах. Наша розгалужена мережа дозволяє багатьом клієнтам отримувати перекази практично в себе біля дому, що може значно зекономити час», – коментує Андрій Кривошапко, СЕО Пост Фінанс.

На першому етапі співробітництва Пост Фінанс та RIA будуть доступні виплати переказів в Україні в національній валюті. Найближчим часом планується впровадити можливість і відправки грошових переказів з України за кордон.

Довідка про Ria Money Transfer

Ria Money Transfer, дочірня компанія Euronet Worldwide, Inc. (NASDAQ: EEFT), є одним з світових лідерів у галузі грошових переказів. Компанія непохитна у своїй відданості своїм клієнтам та їх громадам, пропонуючи швидкі, безпечні та доступні грошові перекази через мережу з понад 402 000 пунктів у 158 країнах світу та онлайн на www.riamoneytransfer.com .