Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 15.05.2019

Українську бізнес-платформу визнали однією з найкращих в світі

Інноваційна освітня бізнес-платформа Academy DTEK отримала «золото» міжнародної премії Global CCU 2019, повідомляє PRпортал.

Церемонія нагородження відбулася на минулому тижні в Бразилії. Компанія посіла перше місце в номінації «Корпоративна відповідальність», не поступившись навіть потужному конкуренту з Ірландії – корпорації SAP, яка займається розробкою інтелектуального хмарного комплексу для бізнес-структур.

3 000 кв. м нової академії було спроектовано українською студією Sergey Makhno Architects. Головним завданням була інтеграція цінностей компанії в дизайн-проект і створення кращих умов для навчання. Академія розташувалася на 2 поверхах нового корпусу Unit. City. На першому розмістили бібліотеку, кафетерій з експозицією з живих квітів і авторських керамічних світильників під стелею. На другому – лекторії та кінотеатр. Всі приміщення мають потужну шумоізоляцію, виконані з натуральних зносостійких матеріалів і оснащені потужною технікою. Наприклад, в кінотеатрі встановлена ​​така ж акустична система, як на Каннському кінофестивалі.

Серед нинішніх призерів Global CCU – це єдина команда з України. Перемога проекту присуджена в напрямку підвищення якості підготовки співробітників держсектора. На сьогодні навчання в Academy DTEK вже пройшли понад 3,4 тисяч співробітників держструктур.

Джерело: PRпортал