Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 23.12.2021

Український автовиробник «Еталон» підбив підсумки діяльності за 2021 рік

Підприємствами автомобілебудівного напрямку Корпорації «Еталон» за підсумками року реалізовано більш ніж 254 транспортні засоби під торгівельною маркою «Еталон», з них понад 250 автобусів та 4 тролейбуси. Це майже стільки ж, скільки і в минулому році, проінформував на прес-конференції в інформагентстві «УНІАН» президент корпорації Володимир Бутко. В цьому році «Чернігівський автозавод» запустив у серійне виробництво міський автобус великого класу з низьким рівнем підлоги і силовим агрегатом екологічного класу ЄВРО-6 – модель А12221.
Закінчено розробку конструкторської документації  та розпочато виготовлення першого дослідного зразка автобуса А11123 – туристична модель довжиною 10 м.
Також завод, на підставі зворотного зв’язку з покупцями, провів рестайлінг міського автобуса моделі А08128. Це автобус довжиною 9,44 м із низькою підлогою в задній частині. В сфері вантажного транспорту, розробляється конструкторська документація на сміттєвоз, що призначений для механізованого завантаження з контейнерів, ущільнення, транспортування та автоматизованого вивантаження сміття. Ще одне перспективне направлення підприємства – капітально-відновлювальний ремонт трамваїв. На сьогодні перший зразок трамваю Еталон ТR3100 на базі колісних візків ТАТРА Т3 проходить дослідну експлуатацію в м. Одеса. Як повідомив керівник підприємства, проведені всі, передбачені чинним законодавством, приймальні державні випробування та отримано повний комплект дозвільних документів для його реалізації та експлуатації. Корпорація «Еталон». Об’єднання підприємств, яке створено для представлення інтересів своїх учасників та координації їх діяльності на ринку. До складу корпорації «Еталон»  входять 21 підприємство. Основні напрямки діяльності – виробництво автотранспортних засобів, машинобудування, складська логістика.

 

ukrautoprom.com.ua