Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 18.08.2020

Українці запустили сервіс перекладу голосових записів у текст

Українські підприємці Марта Боровець і Олександр Кузьмичов запустили Odrey – мобільний додаток для iOS, що переводить голосові записи в текстові.

Про це пише ШОТАМ із посиланням на ain.ua.

Додаток працює з 30-тьма мовами світу, зокрема з англійською, українською та російською.

Як працює сервіс?

Odrey може працювати і як розшифрувальник аудіоповідомлень, і як диктофон. Тобто, голосові повідомлення можна записувати за допомогою програми або ж програвати йому файли, або ж просто завантажити в додаток файли з носія. Додаток може розшифровувати запис як з аудіо, так і з відеофайлу.

Програма розпізнає тексти українською і російською мовами досить точно і швидко.

Текст розшифровується в нотатках, потім його можна редагувати, зберігати і відправляти в соціальні мережі або месенджери. Якщо під час розмови співрозмовники робили довгі паузи, додаток саме в цих місцях розіб’є текст на абзаци.

«Технології використовуються ті ж, що і для Siri, Speech Recognition. Відповідно і точність буде відповідати точності Siri », – каже Олександр.

Які мови підтримує?

Додаток підтримує 30 мов: українську, російську, китайську, хорватської, чеська, голландська, варіанти англійської (канадський, американський, британський, австралійський, новозеландський), французький, іврит, угорська, хінді, іспанська, норвезька, португальська, тайська, турецька , в’єтнамський і т.д.

Скільки коштує?

У додатку є безкоштовна і платна версія. У безкоштовної тривалість запису обмежена 15 хвилинами. Платна підписка коштує $1,99 на місяць, обмежень щодо тривалості записів там немає.