Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 15.05.2020

Укрпошта запустила новий міжнародний сервіс

Укрпошта у партнерстві зі SMART Forwarding запустила сервіс викупу та доставки товарів з інтернет-магазинів Англії, щоб користувачі мали можливість купити товари у таких магазинах як Next, Ebay, Asos та інших.

Про це повідомляє пресслужба компанії, передає finance.ua.

Термін доставки – 8-10 днів.

Купити товари у онлайн-магазинах Англії, є можливість оплачувати товари карткою українського банку. Для цього потрібно вказати посилання на бажаний товар в обраному інтернет-магазині, і SMART Forwarding викупить його. Розрахувати тарифи доставки можна на сайті SMART Forwarding.

Щоб скористатись послугою, потрібно:

  • зареєструватись на сайті SMART-Forwarding.com,
  • створити обліковий запис та пройти підтвердження особистості у системі SMART Connect,
  • здійснити онлайн-покупки,
  • оформити замовлення та сформувати посилку з Англії в Україну та оплатити доставку у відповідному розділі особистого кабінету.
  • Відстежувати посилку онлайн за міжнародним трек-номером можна в особистому кабінеті на сайті SMART-Forwarding та сайті Укрпошти.

За 8-10 днів з моменту відправки оплаченої посилки зі складу в Англії її можна буде забрати у одному з 11 тис. відділень Укрпошти, або замовити кур`єрську доставку та отримати її вдома. Сервіс працює у тестовому режимі.

При оплаті платіжною карткою українського банку потрібно враховувати комісію валютної конвертації.