Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 16.12.2019

Укрпошта запустила сервіс з онлайн-передплати журналів: ДЗІ пропонує скористатися цим для оформлення видань

Передплатні каталоги Укрпошти нараховують понад 3000 індексів газет і журналів, які теперь можна передплатити онлайн.

Укрпошта запустила на своєму сайті сервіс з онлайн-передплати газет і журналів, повідомили у компанії.

В тестовій версії сервісу з онлайн-передплати клієнти можуть обрати будь-яке загальнодержавне або іноземне друковане видання, а також електронні видання. Загалом передплатні каталоги налічують понад 3000 індексів газет і журналів (2252 індекси всеукраїнських та 814 — видань зарубіжних країн). Клієнт може розрахуватися за оформлене замовлення платіжною карткою без сплати додаткової комісії.

«Процес замовлення й оплати займає 3−5 хвилин», — запевняють у компанії.

Докладніше про умови онлайн-передплати можна дізнатися за посиланням.

«Держзовнішінформ» пропонує до Ваших послуг замовити наші видання:

  • «Огляд цін українського та світового товарних ринків» www.PriceReview.com.ua, який буде корисним у роботі, зекономить час на пошук потрібної інформації та дозволить мати під рукою точну цінову інформацію для прийняття об’єктивних рішень, стане їх підґрунтям.

Журнал видається у друкованій, електронній версіях та містить суто фахові аналітичні дані:

  • Структуру зовнішньої торгівлі України на товари за півріччя;
  • Розрахунковий рівень цін на деякі товари при імпорті/експорті;
  • Ціни на основні товари і сировину (аграрних, хімічних, металургійно-вугільних, фармацевтичних, нафтогазових, банківських, фінансових, будівельно-дорожніх, товарів широко вжитку та ін. ринків України і світу).
  • «Аналітичний огляд аграрних ринків України та світу»  – www.dzi.gov.ua/agro – спеціальне щотижневе е-видання.

 

Пропонуємо оформити річну передплату на 2020 рік у зручному для вашої роботи форматі. Крім того, існує можливість доступу до архівних матеріалів за будь-який період.

Звертаємо вашу увагу на наступні продукти будуть корисними при закупівлях  та нададуть можливість чітко орієнтуватися у ринкових цінах:

  • Калькулятор зміни ціни нафтопродуктів(доступ до сайту) – інформаційно-аналітичний інструмент, що дозволяє порівнювати ціни на дві задані дати з можливістю вибору: виду палива; сегменту ринку (дрібний опт/роздрібна торгівля); регіон (Україна/1 область/декілька областей); тип рівня цін.

Спробуйте: https://dzi.gov.ua/petrol

 

  • Щоденний моніторинг цін на роздрібному ринку України на понад 4000 АЗС, е-mail розсилка.

– масив даних в форматі Excel щодо цін на всі види палива на кожній АЗС в розрізі областей та мереж.

– зміна рівня цін (мін. макс. сер.) на АЗС України станом на сьогодні відносно попереднього робочого дня.

Спробуйте: https://dzi.gov.ua/services/monitoring-azs

  • Під час проведення закупівель, проведення тендерів та аукціонів будуть надзвичайно корисними наші послуги: визначення очікуваної ціни закупівлі;  підтвердження коливання ціни на ринку;  висновок щодо аномально низької ціни; підготовка тендерної пропозиції тощо.