Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 10.12.2020

В Україні з’явиться лоукост — Bees Airline

Як повідомляє lowcost.ua, наприкінці 2020 року в Україні може з’явитися новий лоукост під назвою Bees Airline. Зараз компанія проходить сертифікацію в Державній авіаційній службі.

Нова авіакомпанія вже взяла в лізинг перші два Boeing 737-800, які раніше використовувала МАУ. Bees буде працювати відразу в двох сегментах – як лоукостер і чартерна авіакомпанія, що збільшує її шанси на успіх.

“Наступного року ми хочемо взяти ще два повітряних судна. А на 2022 рік ми розраховуємо, що в нашому парку буде вже шість літаків”, – повідомив представник Bees Airline Євген Хайнацький в коментарі виданню Mintrans. До липня поточного року він керував українською авіакомпанією SkyUp Airlines.

За його словами, базуватися Bees Airline буде в аеропорту Київ, оскільки багатьом жителям столиці зручніше добиратися туди, ніж в аеропорт Бориспіль. Зараз компанія готується прийняти літаки, які стоять в Польщі в аеропорту Жешува.

Перші рейси Bees запустить до Єгипту і почне роботу як чартерний перевізник. Зараз у компанії підписані договори з двома туроператорами (один з них Tez Tour Ukraine). “Старт польотів залежить від того, як швидко ми отримаємо сертифікат експлуатанта. Якщо до 22 грудня, то ми запустимо чартерні рейси на свята. Якщо ні, то полетимо в районі 15 січня “, – повідомляє Євген Хайнацький.

Повноцінний старт авіакомпанія планує на квітень 2021 року, коли Bees почне виконувати регулярні лоукост-рейси. Зараз перевізник розробляє програму польотів на літній період. “Не можу поки назвати конкретні напрямки. Але для прикладу скажу, що ми розглядаємо Батумі – туди можуть літати не тільки туристи, але і українці, які володіють нерухомістю в Грузії “, – відзначає менеджер.

Фактично Bees буде працювати відразу в двох сегментах – як лоукостер і чартерна авіакомпанія. Ціни перевізник поки не оголошує. “Комерційний відділ ще працює над цим. Ми ще обговорюємо, чи будуть у нас, умовно, квитки по 5 євро“, – розповів Євген Хайнацький.

Згідно з відкритими даними, власником перевізника є український підприємець Сергій Смирний. Він непублічна персона. Його зв’язок з туристичним бізнесом можна простежити через іншу його компанію – сільськогосподарську «Континент», зареєстровану в Закарпатській області. Її співвласником також є Сергій Буртин, який, в свою чергу, є власником українського туроператора «Тез тур».

Джерело: lowcost.ua