Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 14.12.2021

Відбулася зустріч Павла Рябікіна з Надзвичайним і Повноважним Послом Турецької Республіки в Україні

14 грудня відбулася зустріч Міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Павла Рябікіна з Надзвичайним і Повноважним Послом Турецької Республіки в Україні Ягмуром Ахметом Гюльдере.

Сторони обговорили різні аспекти двосторонньої співпраці між країнами, акцентуючи увагу на розвитку стратегічного партнерства.

Особливу увагу було приділено формуванню найбільш сприятливих умов для входження турецьких інвестицій до українського ринку. Зокрема, обговорювалися питання співпраці в аерокосмічній та суднобудівній галузях.

Під час зустрічі Міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Павло Рябікін висловив підтримку розвиткові співпраці між країнами та запевнив у максимальному сприянні турецькій стороні щодо прискорення реалізації інвестиційних проектів.

Своєю чергою Надзвичайний і Повноважний Посол Турецької Республіки в Україні Ягмур Ахмет Гюльдере наголосив на зацікавленості турецької сторони у плідній співпраці між підприємствами наших країн на засадах ефективного поєднання наукового та промислового складників.

 

Відбулася зустріч Павла Рябікіна з Надзвичайним і Повноважним Послом Турецької Республіки в УкраїніВідбулася зустріч Павла Рябікіна з Надзвичайним і Повноважним Послом Турецької Республіки в УкраїніВідбулася зустріч Павла Рябікіна з Надзвичайним і Повноважним Послом Турецької Республіки в Україні

www.kmu.gov.ua