Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 28.09.2017

Виставка харчових олій, олійного насіння та супутніх товарів SEEDEX 2017

У період з 29 листопада по 02 грудня 2017 року в м. Тегеран (Іран), проходитиме Міжнародна виставка SЕЕDЕХ 2017, у якій візьмуть участь виробники харчової олії, олійного насіння та супутніх товарів, а також олійно-жирової та аграрної промисловості.

Про це повідомляє Посольство України в Ісламській Республіці Іран.

У заході очікується участь керівництва Міністерства сільськогосподарського джихаду Ірану, представників компаній з Бразилії, Нідерландів, Казахстану, Китаю, Малайзії, Німеччини, Тайвані, Туреччини та Франції. За результатами виставки іранська сторона планує укладення контрактів на закупівлю агарної продукції та техніки на 2018 рік.

До участі у виставці запрошуються українські компанії-виробники харчової олії, олійного насіння та сільськогосподарського обладнання та техніки. Посольством України в Ісламській Республіці Іран досягнуто домовленості про надання двом українським компаніям (державній та приватній) безкоштовних місць у виставковому павільйоні розміром 12 м2 кожний.

Посольство України в Ісламській Республіці Іран надає всю необхідну інформацію та здійснює підтримку учасників.

Довідка.

Посольство України в Ісламській Республіці Іран:  м. Тегеран, вул. Шахід Бахонар, пров.Гадері, буд.10

Tel: (+9821)22722658 fax: (+9821)22397292 е-mail: emb_ir@mfa.gov.ua

Прес-служба ДП “Держзовнішінформ”