Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 11.05.2019

Японія почала випробування самого швидкого пасажирського експересу

Японія розпочала випробування свого найшвидшого надшвидкісного пасажирського експреса, здатного розвивати швидкість до 400 кілометрів на годину.

Поїзд почне регулярні рейси приблизно до 2030-го року.

Коли Сінкансен ALFA-X, як назвали поїзд, почне регулярні рейси – приблизно до 2030-го року, він пересуватися на швидкості до 360 км / год, що робить його найшвидшим надшвидкісних пасажирських експресом в світі, повідомляє CNN.

Він також випередить китайський поїзд Fuxing, який розвиває швидкість на 10 км / ч менше, незважаючи на те, що спроектований з тими ж швидкісними характеристиками, що і ALFA-X.

Футуристичний дизайн моделі складається з 10 автомобілів локомотива з довгим загостреним носом.

Він буде проходити випробування на 280 км лінії між містами Сендай і Аоморі. Тестові пробіги будуть проводитися після півночі два рази в тиждень.

ALFA-X знаменує собою новий етап зростання для Shinkansen, через рік після початку триваючих випробувань поїзда Shinkansen N700S.

Ця модель буде введена в експлуатацію в 2020 році, але її максимальна швидкість всього лише (!) 300 км / год – така ж, як у інших поїздів серії N700. ALFA-X покликаний поставити нові стандарти швидкості.

Випуск низки нових моделей збігається з підготовкою Японії до проведення літніх Олімпійських ігор 2020 року в Токіо.

І все таки, швидкість ALFA-X навіть не наближається до швидкості японського експериментально поїзда на магнітній подушці, Maglev, який розвинув швидкість 603 км / год на експериментальній трасі в 2015 році.

Джерело: Lenta.UA