Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 16.11.2020

Закарпатське вино отримало рекордну кількість нагород міжнародного конкурсу

Закарпатське вино отримало нагороди на престижному міжнародному конкурсі Wine&Spirits Ukraine Awards 2020.

Про це повідомляє varosh.com.ua, пише ШОТАМ.

Зазначається, що закарпатська виноробня Шато Чизай отримала рекордну кількість відзнак конкурсу: 10 нагород і 2 спеціалні відзнаки. Також одну срібну і одну бронзову медалі одержала закарпатська компанія Котнар.

Ice Wine (Льодове вино) від Шато Чизай стало не просто “золотим”, але й визнане найкращим українським вином конкурсу. Біле вино Furmint з витримкою 9 місяців у благородному дубі нагородили відзнакою як найкраще в категорії сухих витриманих вин.

Як розповідає Вікторія Агромакова, організаторка Wine&Spirits Ukraine, цьогорічна подія особлива тим, що попри пандемію та обмежувальні заходи, виставка пройшла на гарному рівні:

«Нам вдалося зібрати 23 українських виробників, 5 іноземних та 3670 спеціалістів винно-алкогольної індустрії. Виноробний конгрес, який уже є традиційним, об’єднав українських виноробів, дав їм змогу підняти теми, які хвилюють, поставити питання представникам влади, поділитися досвідом і технологіями. Українські виробники отримали змогу представити свою продукцію рітейлерам, дистриб’юторам з усіх регіонів України, а також із Білорусі, Італії, Іспанії, Казахстану та інших країн. Важлива подія – це дегустаційний конкурс «Wine&Spirits Ukraine Awards». Ключове: члени журі відзначили значне зростання якості українських вин за останні роки».

«Отже, розвиток України як виноробної держави триває, найкращі виробники вписують нашу країну на виноробну карту світу. І дуже почесно бути в цьому числі та представляти чудові вина із Закарпаття, які отримують високе професійне визнання», – резюмують у виноробні Шато Чизай.