Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 20.10.2021

«Запоріжсталь» освоїла випуск нового виду холоднокатаного прокату

Нові рулони шириною 1,5 м розробили на замовлення польського клієнта Marcegaglia

Комбінат «Запоріжсталь» освоїв випуск нового холоднокатаного рулону з давальницької заготовки марки стали DC01 шириною 1500 мм з обрізаної кромкою. Про це повідомила прес-служба підприємства .

Нові рулони розробили на замовлення ключового клієнта «Запоріжсталі» – польської Marcegaglia.

Повідомляється, що нова продукція відповідає необхідним вимогам міжнародних стандартів якості. Усі необхідні випробування здійснювалися у власній акредитованій лабораторії. Високу якість продукції підтвердив і замовник.

Випуск нових рулонів освоїли за три місяці. Їхня особливість – збільшена до 1500 мм ширина.

Цього року «Запоріжсталь» освоїла випуск уже чотирьох нових видів продукції. Раніше комбінат розширив сортамент холоднокатаного рулону прокату марки DC01, гарячекатаного рулону з мікролегуванням борту, а також г/к рулону прокату марки SAE 1006.

Нагадаємо, «Запоріжсталь» минулого року освоїла виробництво восьми нових видів гарячекатаного й холоднокатаного прокату. У 2021 році планується освоїти сім нових видів продукції.

ПАТ «Запоріжсталь» – одне з найбільших промислових підприємств України. Комбінат виробляє високоякісні сталеві гарячекатані рулони, гарячекатані листи, холоднокатані листи, холоднокатані рулони з вуглецевих і низьколегованих сталей, сталеву стрічку, чорну жерсть, гнутий профіль.

За підсумками 2020 року «Запоріжсталь» наростила виробництво чавуну на 2,5% в порівнянні з попереднім роком – до 4,5 млн тонн. Виплавка сталі, навпаки, знизилася на 5,5%, до 3,8 млн тонн.

 

gmk.center