Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 30.06.2020

Запрошуємо на онлайн-обговорення: у фокусі скорочення економічної нерівності, соціальний захист, протидія дискримінації, безпечна міграція

30 червня 2020 року з 13.50 до 16.00 відбудеться онлайн-обговорення в рамках підготовки п’ятого національного плану дій із впровадження Ініціативи “Партнерство “Відкритий Урядˮ. План дій розробляється в контексті Цілей сталого розвитку 2030, і цього разу обговорення проходитиме в контексті цілей 1 (Подолання бідності) та 10 (Скорочення нерівності).

Мета зустрічі – обговорити проблемні питання, пов’язані з економічною нерівністю, а також у сфері соціального захисту, протидії дискримінації, міграційної політики, і можуть бути вирішені в рамках Ініціативи “Партнерство “Відкритий Урядˮ (через доступ до інформації, участь громадськості, забезпечення підзвітності органів влади та використання інформаційно-комунікаційних технологій).

Запрошуємо представників інститутів громадянського суспільства, експертів долучитися до обговорення. Для підтвердження участі заповніть, будь ласка, форму за посиланням. Після реєстрації Вам буде надіслана інформація щодо організаційних питань та посилання на захід на платформі Zoom.

Довідково

Партнерство “Відкритий Урядˮ – це міжнародна Ініціатива, спрямована на об‘єднання зусиль урядів та громадянського суспільства для створення позитивних змін у житті громадян.

У рамках реалізації Ініціативи уряди країн-учасниць спільно з громадянським суспільством розробляють та реалізують дворічні національні плани дій. Кожен план дій повинен містити конкретні, амбітні зобов’язання, спрямовані на удосконалення прозорості, підзвітності органів державної влади та громадської участі.

Джерело: Урядовий портал.