Завершила свою роботу місія Республіки Гани, яка впродовж тижня інспектувала вітчизняну систему державного контролю в частині безпечності виробництва продукції птахівництва.
Про це повідомляє Держпродспоживслужба.
З нагоди завершення місії 7 грудня 2017 року відбулася зустріч представників делегації Гани з головою Держпродспоживслужби Володимиром Лапою та спеціалістами Служби.
Представники місії проінспектували ряд українських підприємств з виробництва курятини і продукції з неї та діяльність органів Держпродспоживслужби.
За результатами проведеної перевірки компетентний орган в галузі ветеринарії та безпечності харчових продуктів Гани підготує звіт, на підставі якого Республіка Гана прийме рішення щодо доступу українського м’яса курятини на ринок своєї країни.
Загалом представники місії під час зустрічі з керівництвом та спеціалістами Держпродспоживслужби високо оцінили систему держконтролю в частині виробництва продукції птахівництва.
У свою чергу голова Держпродспоживслужби поінформував ганських колег про організацію системи державного контролю за безпечністю харчових продуктів в Україні.
Він також зауважив, що Україна веде активну роботу з розширення ринків збуту для української продукції. Упродовж 2016-2017 років Держпродспоживслужба проводила переговори із 22 країнами щодо експорту української продукції тваринного походження на закордонні ринки.
За матеріалами: http://agravery.com