У порівнянні з аналогічним періодом 2012 року, виробництво м'яса в листопаді 2013 року збільшилося на 4,1 % або на 12,4 тис. тонн. Всього за 11 місяців 2013 року, порівняно з торішніми показниками, виробництво м'яса збільшилося на 8,1 % або на 221,3 тис. тонн, склавши 2 млн 944,2 тис. тонн.
Згідно з даними Міністерства аграрної політики та продовольства України, станом на 4 грудня поточного року середньозважені оптово-відпускні ціни на ринку України на яловичину І категорії становили 33 грн/кг, свинину ІІ категорії – 31,74 грн/кг і курятину – 18,67 грн/кг.
«З великою ймовірністю можна стверджувати, що до кінця року ціни на дану групу продуктів будуть зростати. При цьому найбільше зростання буде помітне щодо цін на яловичину. В меншій мірі ціни зростуть на свинину і практично не зміняться на курятину», – розповів Антон Порембський.