Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Керівництво

У вересні 2023 року директором Державного підприємства “Державний інформаційно-аналітичний центр моніторингу зовнішніх товарних ринків” призначено Володимира МАНІНА.

Володимир має великий досвід роботи з розвитку бізнесу за різними напрямами: від розвитку профільних підрозділів до здійснення керування компаніями як у приватному секторі, так і у державному. Призначення Володимира МАНІНА як керівника державного підприємства має на меті зробити роботу підприємства максимально корисною для бізнесу та держави, розвинути напрям співпраці з підприємствами будь-якої форми власності з урахуванням потреб в експертизі й у поглибленій аналітиці. Впроваджувати сучасні підходи в керуванні державним підприємством, інтегрувати цифрові інструменти й оптимізувати як внутрішні бізнес-процеси, так і процеси, що регулюють отримання клієнтами послуг зручним способом та в найкоротший строк.

“Працювати результативно та з високою ефективністю мене навчив бізнес, у якому всі процеси направлені на покращення фінансових показників компанії, оптимізацію бізнес-процесів та інтеграцію в них новітніх інструментів і технологій. Також маю досвід щодо розроблення та керування проєктами, зокрема інвестиційними, у державному секторі, тож я не новачок у менеджменті. Моя мета – шляхом розвитку державного підприємства, у співпраці з бізнесом й державним сектором, надати державному підприємству статус сучасного конкурентоздатного підприємства, який забезпечує бізнес нашої країни необхідними інструментами для діяльності, такі як: експертиза зовнішньоекономічних контрактів, дослідження внутрішніх і зовнішніх товарних ринків, консультування з питань комерційної діяльності й управління, надання комплексного супроводу тендерних закупівель тощо. Головне – це бути учасником економічного розвитку України, стати важливим партнером держави як аналітичний центр з експертизою в експортно-імпортних відносинах на міжнародних торговельних ринках”, – наголосив Володимир МАНІН.