Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 17.03.2021

На порталі Дія.Бізнес з’явився освітній курс для підприємців в аграрній сфері Grow Up Agro

У національній онлайн-школі для підприємців на порталі Дія.Бізнес з’явився освітній курс для підприємців в аграрній сфері Grow Up Agro.

Курс містить практичну інформацію про управління фінансами та системний менеджмент, юридичні аспекти ведення агробізнесу, комунікації та маркетинг, управління персоналом, сертифікацію та логістику, дослідження закордонних ринків та головні аспекти успішних переговорів.

У 15 відео зібрані основні рекомендації для підприємців, які сприятимуть покращенню бізнес-навичок та допоможуть їм розробити стратегію власного розвитку й вийти на новий рівень.

Відеолекції – це частина навчального проекту «Grow up: Agro», який реалізується Українською асоціацією бізнесу і торгівлі (UBTA) у співпраці з Українським центром сприяння інвестиціям та торгівлі (ITFC) за інформаційної підтримки ДУ «Офіс з просування експорту в Україні» та за фінансування Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО).

Grow up: Agro – це триденний навчальний інтенсив та серія менторських сесій в форматі онлайн. Навчальна програма розроблена для власників мікро- , малих та середніх підприємств, які займаються виробництвом і переробкою молока та м’яса, овочів, фруктів та ягід, кондитерських виробів, аквакультури.

На програму можуть подаватися підприємства, які працюють у південно-східних областях України. Важливо, що завдяки розміщенню на ресурсі Дія.Бізнес відеолекції будуть доступні широкому колу українських підприємців у кожному куточку нашої країни.

Крім того, в національній онлайн-школі для підприємців на веб-сайті Дія.Бізнес вже доступні 9 курсів для перегляду, які стосуються відкриття бізнесу в сфері текстильної та харчової промисловості, IT, фінансової грамотності та інших тем.

Джерело: Урядовий портал.