Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 03.04.2018

Україна відкриває африканські ринки для експорту

2 квітня, в м. Аккра (Гана), розпочала роботу українська офіційна делегація в рамках Першої української торгової місії до Гани та Нігерії. Про це повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку.

Делегацію очолює заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України – Торговий представник України Наталія Микольська. До її складу увійшли також заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції Ольга Трофімцева, представники Офісу з просування експорту, Торгово-промислової палати України та 14 українських компаній аграрної, харчової, автомобільної, авіаційної, машинобудівної, хімічної, фармацевтичної промисловості та IT-сектору.

«Нігерія – один із ринків у фокусі для нашого експорту згідно з Експортною стратегією України. Загалом серед таких ринків – ЄС (28) та 20 інших країн світу. Нігерія може відігравати роль логістичного хабу для України при виході на інші африканські ринки. Обидві країни є одними з найперспективніших ринків збуту на Африканському континенті, в тому числі, завдяки високому темпу зростання кількості споживачів. Тому ми відкриваємо ринки Африки українським експортерам», – зазначила Торговий представник України Наталія Микольська.

За її словами, основне завдання торгової місії – представити українські товари та послуги на африканському ринку, провести В2В та урядові зустрічі для налагодження та розширення торговельних відносин та вивчити систему експортно-імпортних відносин та торговельних бар’єрів.

Джерело: me.gov.ua