Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 12.11.2020

ЗАЗ презентував лінійку новинок

Запорізький автомобілебудівний завод продемонстрував низку новинок на виставковому форумі.

Як повідомили в Укравтопромі, у рамках щорічної виставки «КомунТех-2020», яка днями відкрила свої двері для відвідувачів в місті Києві, ЗАЗ показав нову автобусну техніку.

Серед новинок, які вже зовсім скоро опиняться на міських та приміських маршрутах: моделі ZAZ A08 та А10.

Модель ZAZ A08 наразі вже знайома декільком територіальним громадам Запорізької області, де модифікація «шкільний» встигла себе добре зарекомендувати. Модель відмінно пристосована до експлуатації в непростих умовах, а також на дорогах з неідеальним покриттям.

Основна функція, з якою добре справляється ZAZ A08 «шкільний» – доставка учнів до місць навчання, забезпечення перевезення учнів та супроводжуючих на різноманітні шкільні та міжшкільні заходи, а також здійснення екскурсійного обслуговування.

Також на виставці представлено модифікацію ZAZ A08, яка призначена для надання послуг з перевезення пасажирів на міських та міжміських маршрутах. Новинка, що побудована на базі шасі Asia Star, з кузовом власної розробки українських конструкторів, може стати гарним рішенням для перевізників, які ставлять на меті отримання прибутку, а також надання якісних послуг з пасажирських перевезень.

Салон розрахований на 28 сидячих місць для пасажирів, тоді як загальна місткість салону становить 43 пасажири.