Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 26.05.2016

Анонс. 8 червня відкриється інноваційний агропромисловий форум

У Києві вперше відбудеться інноваційний агропромисловий форум з фокусом на залучення інвестицій в український агробізнес

 

8 червня 2016 р. відбудеться «Український інноваційний агропромисловий форум ’16» під патронатом Міністерства аграрної політики і продовольства України. Форум організовано в рамках проведення XXVIII Міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2016» у Національному комплексі «Експоцентр України» (пр-т Глушкова, 1, 7-й павільйон, м. Київ). Організатор Виставки – Міністерство аграрної політики і продовольства України, Організатор Форуму – A7 CONFERENCES, Офіційні партнери Форуму – Міжнародна юридична фірма Dentons, Будівельна компанія «AртБудСервіс», Київстар та ЖК «Orange Park».

 

Форум стане унікальною платформою для конструктивного діалогу між владою, бізнесом та інвесторами. Мета форуму – окреслити тенденції розвитку вітчизняного агробізнесу і знайти шляхи для спрощення входження в український ринок іноземних інвестицій. Виставка «АГРО-2016», що відбудеться 8-11 червня 2016 року – найбільша агропромислова виставка Східної Європи, яку відвідують щорічно понад 60 тис учасників.

 

У Форумі візьмуть участь Тарас Кутовий, Міністр аграрної політики та продовольства України, Владислава Рутицька, Заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань євроінтеграції, Франсіс Маліж, Керуючий директор ЄБРР у країнах Східної Європи та Кавказу, Шевкі Аджунер, Директор ЄБРР в Україні, Леонід Козаченко, Президент Української аграрної конфедерації, Олександр Кузьмінський, Власник та засновник ГК «Глобино», Андрій Заблоцький, Керівник напрямку сільське господарство Офісу ефективного регулювання BRDO, Адам Мицик, Партнер МЮФ Dentons, Юрій Прийма, Директор департаменту з розвитку корпоративного бізнесу Київстар, Ярема Ковалів, Голова Державного агентства рибного господарства України.

 

Український агросектор кілька років поспіль – найпривабливіший для інвесторів напрямок. Тож учасники форуму розглянуть проблеми і виклики фінансування АПК, а також проблеми розвитку малих і середніх аграріїв.

 

Тарас Кутовий, Міністр аграрної політики та продовольства України підкреслив: «Мета відомства – бути надійним партнером бізнесу. Завершення земельної реформи і приватизація держпідприємств – це два з трьох головних завдань міністерства в рамках стратегії реформування галузі «3+5». Врегульовані земельні відносини спростять життя бізнесу та стануть гарантією захисту інвестицій. У свою чергу, приватизація дозволить залучити не тільки гроші, але й сучасні технології, створити нові робочі місця, наповнити бюджети всіх рівнів. А третій пріоритет нашої діяльності – забезпечення прямої держпідтримки малим і середнім аграріям. Вони мають стати центром створення додаткової вартості й основою галузі. Це те, що виведе сільське господарство в Україні на новий рівень».

 

Владислава Рутицька, Заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань євроінтеграції наголосила: «Україна справді має всі шанси стати аграрною наддержавою. Тобто країною, яка володіє сучасним, модернізованим агропромисловим комплексом, розробляє новітні технології і є світовим лідером у їх впровадженні. Державою, де АПК базується не на експорті сировини, а на виробництві і продажу продуктів з високим рівнем доданої вартості, де сільське господарство є рушієм економіки і створює сотні тисяч робочих місць у суміжних галузях. Місцем, де рівень профільної вищої освіти дозволяє залучати найкращі молоді таланти з усієї Східної Європи, де активно працюють величезні IT-хаби для потреб АПК, розробляючи продукти, які залюбки купують в усьому світі».

 

Під час форуму обговорюватимуть Агропромислову стратегію 2015-2020 рр. і статус євроінтеграційних процесів в агропромисловому секторі. Не залишаться поза увагою учасників питання інновацій, підвищення ефективності переробки, а також перспективи фінансування агропроектів міжнародними фінансовими установами.

 

Серед учасників заходу – керівники ТОП-100 українських і міжнародних компаній у сфері АПК, українські виробники продукції в галузі агросектору, іноземні інвестори, представники міжнародних фінансових корпорацій, а також посольств іноземних держав.

 

Участь для представників топ-менеджменту українських та міжнародних компаній – безкоштовна (за умови попередньої реєстрації на сайті).

 

Форум відбудеться під патронатом Міністерства аграрної політики та продовольства України. Організатор Форуму –  A7 CONFERENCES, Ексклюзивний юридичний партнер – Міжнародна юридична фірма Dentons, Телекомунікаційний партнер – Київстар, Стратегічний партнер – Будівельна компанія «AртБудСервіс», Виставковий партнер – ЖК «Orange Park». Генеральний інформаційний партнер – Інтерфакс-Україна, Діловий ТВ партнер – Перший діловий, Генеральний радіо-партнер – Голос столиці, Генеральний медіа-партнер – ЛігаБізнесІнформ, Ексклюзивний бізнес медіа-партнер – газета «Бізнес», Ексклюзивний агро медіа-партнер – AgroNews, а також серед медіа-партнерів: Перша Шпальта, телеканал «Бізнес», Аграрний тиждень, АgroExpert, АгроПерспектива, AgroPortal, AgroReforms UA, Компаньон, Kyiv Post, LANDLORD, Ділова столиця, Новое время, Промисловість в фокусі, The Ukrainian Times, Центр транспортних стратегій, Business Views, ABCnews, Інфоіндустрія, InVenture, Будівельний журнал, ДП "Держзовнішінформ", УкрАгроКонсалт, HUBs. За підтримки: MBA International, ACC, EBA, CUCC, KMBS, Рік Європи в Україні 2020, UBC, UVCA, Міжнародний інститут бізнесу, Українська аграрна конфедерація, Асоціація підприємств промислової автоматизації України, Всеукраїнська асоціація сільських та селищних рад, Спілка пасічників України.

 

Більше інформації – на сайті Форуму: http://a7conf.com/agri

 

З питань акредитації ЗМІ, будь ласка, звертайтесь до Оксани Кадочнікової, менеджера зі зв’язків із громадськістю A7 CONFERENCES, за тел.: +38 044 227 27 77, +38 068 120 53 35, е-mail: oksana@a7-group.com