Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 09.01.2020

Apple оголосила про початок незвичайного фотоконкурсу

Компанія Apple оголосила про початок конкурсу на кращу фотографію, зроблену в режимі нічної зйомки.

Про це пише «КомментарііУА» на своему порталі.

На ньому будуть представлені фотографії, зняті за допомогою функції нічного режиму iPhone 11, iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max. Новий конкурс відкритий для подачі заявок з 8 до 29 січня.

Зацікавлені власники iPhone 11 можуть надсилати свої улюблені знімки в Twitter і Instagram, використовуючи хештеги #NightmodeChallenge і #ShotoniPhone, а також у китайському сервісі Weibo, використовуючи теги # NightmodeChallenge # і # ShotoniPhone #.

Apple також надає учасникам можливість відправляти по електронній пошті версію своїх зображень у високій роздільній здатності за адресою shotoniphone@apple.com; в цьому випадку фотографи повинні використовувати наступну формулу імен файлів: “firstname_lastname_nightmode_iPhonemodel”.

Подання в соціальних мережах повинні включати примітку про те, яка модель iPhone використовувалася для захоплення зображення. Apple стверджує, що учасники конкурсу можуть використовувати сторонні інструменти та інструменти редагування програми Photos для редагування зображень. Матеріали повинні бути представлені до 23:59 PST 29 січня, щоб мати шанс на перемогу. Також учасникам повинно бути не менше 18 років.

В кінці конкурсу будуть оголошені п’ять переможців. Повний список суддів та інші подробиці можна знайти на офіційній сторінці Apple.