Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 05.06.2020

Bolt запускає в Україні сервіси оренди самокатів та доставки їжі

Естонська компанія Bolt планує вже цього літа повноцінно запустити сервіс оренди самокатів у Києві, а також готується до запуску сервісу доставки їжі Bolt Food.

Про це Ain.ua розповів регіональний менеджер компанії Тарас Потічний, пише #ШОТАМ.

Як зазначається, компанія планувала запустити точки оренди самокатів у березні 2020 року, але перенести дату через карантин. Але вже влітку самокати запустять у кількох районах Києва.

Дату запуску Bolt Food оголосять у червні, наразі сервіс вже провів переговори з ресторанами і збирає команду та кур’єрів. Компанія хоче запустити доставку їжі в містах, де зараз працює Bolt.

Довідка про компанію Bolt

Сервіс на замовлення таксі Taxify провів ребрендинг, змінив назву на Bolt.

Bolt  провідна європейська маркетингова платформа для замовлення поїздок, яка об’єднує мільйони пасажирів і водіїв по всьому світові, щоб робити поїздки простішими, швидкими та надійними.

Компанія була заснована в Естонії в 2013 році Маркусом Віллігом. Послугами користується 25 млн клієнтів у більш ніж 30 країнах світу.

У Києві Тaxify запустився в 2016 році за договором франчайзингу. У червні 2018 року компанія перезапустила проект в столиці з власної локальної командою, пообіцявши зайти і в інші великі міста України. Компанія очікує, що сукупна вартість поїздок, замовлених через її додаток, складе близько 1 млрд доларів в 2018 році.