Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 02.04.2021

Cargill йде зі світового ринку цукру

Про це повідомляє reuters.com.

«Copersucar і Cargill повідомили, що досягли угоди про припинення партнерства в Alvean, при цьому бразильська компанія стає єдиним акціонером компанії, яка переробляє близько 12 млн т цукру на рік, або близько 20% світової торгівлі. Компанії відмовилися розкривати фінансові умови угоди, яка залежить від схвалення бразильського антимонопольного агентства CADE», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що продаж частки Alvean є частиною перегляду портфеля компанії Cargill. Компанія планує зосередитися на основній діяльності в сфері продовольства і сільського господарства, але буде продовжувати активну діяльність у сфері торгівлі певними товарами і буде продовжувати поставляти цукрові інгредієнти клієнтам, використовуючи існуючі підприємства в Бразилії, Мексиці і США.

«Компанія Copersucar відкрита для оцінки можливостей додавання нового партнера в Alvean в майбутньому. Нас влаштовує ідея управління Alvean поодинці, але ми не будемо відмовлятися від можливості стратегічного партнерства, яке могло б зміцнити бізнес і підвищити його ефективність», – коментує джерело в Copersucar.

Однак, за інформацією джерела, в даний час з жодною зі сторін не ведуться переговори про цю можливість.

Слід додати, що компанія Copersucar відповідає за продаж цукру і етанолу, вироблених на десятках пов’язаних з ним заводів в Бразилії. Компанія також контролює американського трейдера етанолу і дистриб’ютора Eco-Energy.

Agravery.com