Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 10.03.2021

Четвертий Українсько-Німецький економічний форум відбудеться онлайн 19 березня

Четвертий Українсько-Німецький економічний форум відбудеться 19 березня у форматі онлайн.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Посольство України в ФРН.

“19 березня відбудеться Четвертий Українсько-Німецький, у рамках якого відбудеться фахове обговорення можливостей для розширення двосторонньої співпраці між німецьким та українським бізнесом. Цього року через коронавірусні обмеження захід пройде в онлайн-форматі”, – ідеться в повідомленні.

До учасників форуму звернуться Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль та Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель.

У рамках форуму міжнародні фахівці найвищого рівня у чотирьох послідовних панелях дискутуватимуть на теми промислового розвитку та диджіталізації, енергетики та відновлюваних джерел енергії, харчової промисловості та сільського господарства, а також логістики та інфраструктури.

До участі у дискусії запрошені українські міністри з вищезгаданих галузей, а також представники німецької політики та міжнародної економіки.

Організаторами форуму є Кабінет Міністрів України, UkraineInvest, Посольство України у ФРН спільно з Асоціацією торгово-промислових палат Німеччини (DIHK), Східним комітетом німецької економіки (Ost-Ausschuss der Deutschen Wirtschaft) та Німецько-Українською промислово-торговельною палатою (AHK Ukraine).

Пряма трансляція буде доступна українською, німецькою та англійською мовами. Реєстрація за посиланням.

Як повідомляв Укрінформ, 10 березня Київський Безпековий Форум, заснований фондом Арсенія Яценюка “Відкрий Україну”, проведе презентацію документа “12 пунктів стратегічного партнерства між Сполученими Штатами та Україною”.