Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 06.02.2023

Corum Group у 2022 році виготовила для потреб шахтарів 9 комбайнів

Також машинобудівники випустили 147 одиниць гірничо-шахтного обладнання та 456 тис. запчастин та комплектуючих

Машинобудівна корпорація Corum Group за підсумками 2022 року виготовила на замовлення шахтарів 9 комбайнів, 147 одиниць гірничо-шахтного обладнання та 456 тис. запчастин і комплектуючих.

Про це повідомив гендиректор ДТЕК Енерго Ільдар Салєєв на сторінці у Facebook.

«У період безпрецедентних атак ворога українській енергетиці потрібна надійна опора. Такою опорою для наших енергетиків є ЗСУ з одного боку та шахтарі з іншого. А для шахтарів надійною допомогою є машинобудівники», – зазначив він.

Попри війну та релокацію на інші майданчики Corum Group продовжує виробляти необхідне обладнання, запасні частини і деталі для роботи шахтарів.

Найближчим часом компанія планує наладити виробництво нового гірничо-шахтного обладнання, яке дасть змогу підтримати необхідні темпи видобутку вугілля на українських шахтах.

Як повідомляв GMK Center, на початку грудня 2022 року Corum Group виготовила вже третій прохідницький комбайн на новому виробничому майданчику в Дніпропетровській області. Новий потужний прохідницький комбайн КПД призначений для руйнування гірського масиву в шахтах, небезпечних по газу і пилу.

Зазначимо, на початку травня 2022 року «Корум Дружківський машинобудівний завод», що входить до складу Corum Group, заявив про запуск виробництва після релокації потужностей. Підприємство планувало того ж місяця відвантажити на ДТЕК комбайн КПД, 790 секцій протипожежної труби та понад 6 тис. запчастин.

 

gmk.center