Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 11.06.2019

«Держзовнішінформ» налагоджує співпрацю зі словаками

У «Держзовнішінформі» (ДЗІ) зустрічали представників словацької компанії «DB BIOTECH», яка займається розробкою та виготовленням високоякісних колональних антитіл, директора Петера Ткач та Юрія Піду. На зустрічі була запрошена радниця в.о. Міністра охорони здоров’я Тетяна Коба. Приймав гостей директор ДП «Держзовнішінформ» Богдан Дубас.

Ще раніше експерти ДЗІ підготували для словацької компанії інформаційно-аналітичну роботу щодо виробництва та імпорту в Україну медичної продукції, а саме проаналізували сегмент антитіл для діагностики захворювань.

В ході зустрічі було обговорено ряд актуальних питань, які стосувалися українсько-словацької співпраці у сфері медичних розробок та технологій.

Богдан Дубас наголосив, що «Держзовнішінформ» сприяє та допомагає бізнесу адаптуватися в українському середовищі: «Наше підприємство підтримує і сприяє залученню іноземних компаній на український ринок на різних рівнях, особливо нам приємно підтримувати виробників, які виготовляють якісну продукцію. Ми відкриті до взаємодії з міжнародними компаніями та готові надавати супровід для законного ведення бізнесу в Україні. Адже, «Держзовнішінформ» створене Міністерством економіки та торгівлі України має всі стандарти якості, які необхідні для ведення бізнесу в  Україні».

Директор словацької компанії закцентував увагу на якості своєї продукції і зауважив, що їхня продукція постачається у 38 країн світу та має всі європейські стандарти: «Наша продукція виготовляється за всіма стандартами якості Європейського Союзу. Крім того, ми готові працювати на спеціальне замовлення окремої лабораторії, лікарні чи всієї держави. Також, ми готові присилати спеціалістів для навчання у використанні нової технології. Наша компанія планує розширятися і виходити на український ринок. Мета нашої діяльності – надавати якісні послуги за вигідною ціною».

Про можливості та перспективи імпорту медичної продукції в Україну говорила Тетяна Коба. Зокрема, вона розповіла про потреби та можливості медичних установ та різницю великих міст і регіонів, інформаційну обізнаність населення та технологічне навчання спеціалістів.

Підсумовуючи Богдан Дубас наголосив, ДП «Держзовнішінформ» працює на ринку вже 23 роки і підтримує якісних виробників, які хочуть імпортувати свою продукцію в Україну. Тому співпраця з словацькою компанію «DB BIOTECH» перспективна і обов’язково принесе позитивний результат.