Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 13.08.2020

Дія.Бізнес запускає всеукраїнський проект «Спортивна індустрія: від спортсмена-аматора до власника бізнесу»

Національний проект із розвитку підприємництва Дія.Бізнес, ініційований Міністерством цифрової трансформації України в партнерстві з Міністерством молоді та спорту України, запускає системну комплексну програму «Спортивна індустрія: від спортсмена-аматора до власника бізнесу».

Мета проекту — розповісти майбутнім підприємцям про тренди в спортивній індустрії та допомогти створити власний бізнес, а також поглибити знання діючих підприємців щодо розвитку бізнесу в спортивній індустрії.

Проект передбачає:

– безкоштовні вебінари та воркшопи від лідерів ринку;

– безкоштовні антистрес-тренування на відкритому повітрі для підприємців та тих, хто мріє ними стати;

– автограф-сесії з відомими спортсменами та розіграші приємних подарунків;

– освітні проекти від партнерів Дія.Бізнес.

Цей проект буде корисним для вас, якщо ви:

– аматор-спортсмен і плануєте відкрити власний бізнес у спортивній індустрії;

– спеціаліст у сфері комунікації чи продажів на стороні бренду та хочете краще зрозуміти, як співпрацювати зі спортсменами;

– підприємець або менеджер у спортивному проекті;

– представник спортивної федерації;

– професійний спортсмен чи спортсмен-аматор;

– керівник спортивної установи.

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан підкреслила, що бізнеси, пов’язані зі спортивним менеджментом та маркетингом, дуже популярні та успішні у світі.

«Україна, незважаючи на досягнення наших спортсменів на світовому рівні, все ще робить перші кроки в цьому напрямку. Тому ми запускаємо системну комплексну програму, яка включатиме в себе знання зі спортивного менеджменту, спортивного маркетингу, фандрейзингу, програму для спортивних агентів, спортивне право, роботу з бренд-амбасадорами. В проекті кожен учасник зможе обрати формат заходу, зручний та потрібний для себе. Програма допоможе розібратись з азами створення бізнесу в сфері спорту.  І ця програма є доступною та безкоштовною для кожного», — наголосила Валерія Іонан.

Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт підкреслив, що мета Мінмолодьспорту — розвивати та підтримувати спортивну галузь. «Неважливо, чи ти спортсмен, тренер або підприємець, який бачить себе в цій сфері — ми допоможемо. Особливо важлива місія для нас — це забезпечити роботою спортсменів, які при закінченні своєї кар’єри не знають, де вони можуть стати корисними. Можливо стати тренером, функціонером федерації чи бізнесменом. Але для цього потрібно вчитися. Тому співпраця з нашими колегами — це можливість для кожного стати не просто гарним атлетом, а й ефективним підприємцем. Впевнений, що подібні ініціативи будуть тільки сприяти соціальній адаптації наших чемпіонів, а спортивна галузь від цього тільки прогресуватиме. Ми даємо платформу, де кожен зможе практикуватися та розвиватися, а від вас чекаємо успішних результатів», — наголосив Вадим Гутцайт.

Перший вебінар в рамках проекту відбудеться 17 серпня 2020 року на Facebook-сторінці Дія.Бізнес. Тема: «Як побудувати успішний спортивний бізнес в Україні?».

Зареєструйтесь, щоб отримувати нагадування.

Джерело: Урядовий портал.