Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 02.05.2023

Для українських фермерів створили новий сервіс, який спрощує купівлю та продаж зерна

«Українська універсальна біржа» (УУБ) розробила новий сервіс для купівлі та продажу зерна — Telegram чат-бот AgroMarketUUB. Компанія має ліцензію на провадження діяльності з організації торгівлі продукцією на товарних біржах. Лише 3 організації в Україні мають подібний дозвіл.

Про це розповів директор «Української універсальної біржі» (УУБ) Сергій Гладкий, пише Kurkul.com.

«Через війну, обмежений експорт та логістичні проблеми ринок отримав чимало блокерів для власного розвитку. При цьому, як і раніше, аграрний напрямок залишився перспективним та одним з найбільш бюджетоутворюючих для держави. Тому, маючи досвід розвитку інших товарних напрямків, виникло бажання принести європейські правила торгівлі саме у національне сільське господарство», — розповів Сергій Гладкий.

Реалізація через месенджер Telegram з високим рівнем автоматизації, на думку представників УУБ, цілком відповідає очікуванням сучасного фермера. За пару кліків фермер робить те, на що раніше потрібно було дні чи навіть тижні: знайти необхідний товар, проаналізувати ціну, укласти угоди.

«Зараз ми це все консолідували й зібрали в одному ресурсі. Просто заходиш зі смартфона в месенджер і отримуєш інформацію за 5 хв», — пояснив Сергій Гладкий.

Він додав, що бот був створений за власний кошт і зараз працює безкоштовно для учасників. Компанія не має на меті отримання прибутку.

 

latifundist.com